The Callisto Protocol, igra koju je razvila kompanija Striking Distance Studios, a objavila Krafton, je visceralna survival horror igra lansirana u decembru 2022. godine. Često poređena sa Dead Space serijalom, ova igra kombinuje brutalne borbe, zastrašujuće neprijatelje i intrigantnu naraciju koja se odvija u zatvoru maksimalne sigurnosti na Jupiterovom mjesecu, Kalistu. Igrači preuzimaju ulogu Jacoba Lee-a, koji mora da preživi užasne stvorenja i otkrije mračne tajne skrivene unutar zatvorske ustanove.

Šta The Callisto Protocol čini posebnom?

Igra je pohvaljena zbog svoje atmosferske izrade i intenzivne akcije. The Callisto Protocol se oslanja na borbu iz blizine, sa kombinacijom hladnog i vatrenog oružja. Detaljni dizajn grotesknih stvorenja, zajedno sa jezivom postavkom, stvaraju napetu atmosferu koja drži igrače u neizvesnosti. Filmski prikaz igre i visokokvalitetna grafika čine da se oseća kao spoj blokbaster horor filmova i interaktivne igre.

Uprkos određenim kritikama zbog težine igre i njene linearne strukture, The Callisto Protocol je uspeo da privuče pažnju ljubitelja horor igara, nudeći solidno iskustvo za jednog igrača sa visokim nivoom imerzije.

Besplatna prilika: Ne propustite!

Ako još niste iskusili preuzeli igru The Callisto Protocol-a, sada je prava prilika! Igra je besplatna ako je dodate u svoju kolekciju do 29. avgusta 2024. godine. Ova promocija je vremenski ograničena, pa se pobrinite da je preuzmete dok još možete. Ovo je fantastična prilika za sve ljubitelje žanra survival horora da se upuste u ovu jezivu avanturu bez ikakvih troškova.

Direktan link za preuzimanje igre na platformi Epic Games: https://store.epicgames.com/en-US/p/the-callisto-protocol

Sada kada je igra besplatno dostupna, nema boljeg vremena da istražite užase Kalista i proverite da li imate ono što je potrebno da preživite njene nemilosrdne izazove.