Ocijena 4.5

Istražite više od deset jedinstvenih oblasti na mapi u stilu Metroidvanije. Pesnica, Bušilica i Bič su tri oružja sa potpuno različitim stilovima borbe koja omogućavaju besprekorno prebacivanje između napada sa visokim komboima, visokim oštećenjem i dugim dometom.

Žanrovi

Akcija Platformer

Karakteristike

Jedan igrač

Akciona igra u stilu Metroidvanije koja uključuje istraživanje, intenzivne borbe i izazovne platforme.

Pre šest godina, Legija Mašina je napala i kolonizovala Torch City, koji su prvobitno naseljavali životinje. Rejton, bivši vojnik u ratu otpora, od tada živi u izolaciji. Nakon što je njegov prijatelj nasilno uhapšen, Rejton ponovo preuzima svoju mehaničku pesnicu i kreće na put borbe. Nije očekivao da će biti upleten u veću zavjeru između mafije, pobunjenika i legije.

Sofisticirana i Povezana Mapa Igrice sa Bezbroj Tajni

Istražujte svet Metroidvanije kroz desetine oblasti sa različitim vizuelnim temama i dizajnom nivoa. Zaradite nagrade savladavajući izazove borbi, zagonetki i platformi u bezbrojnim komorama, tunelima i prečicama.

Povezana i automatski učitana mapa igre čini detaljan Torch City uverljivijim i lepšim.

Borbeni Sistem u Stilu Arkade sa Tri Jedinstvena Oružja

Ovladavajte Pesnicom, Bušilicom i Bičem, zavisno od situacije na bojnom polju, menjajući prednosti između dugih udaraca, visokog oštećenja i širokog dometa, uništavajući svakog neprijatelja ispred vas.

Desetine neprijatelja sa jedinstvenim oružjima izazivaju vas sa prefinjenim taktikama saradnje, a raznovrsni šefovi sa potpuno različitim borbenim obrascima pružaju nikad ponovljeno iskustvo.

Jedinstvena Dizelpank Estetika Pokretana Unreal Engine 4

Kombinacija dizelpank estetike i orijentalne arhitekture konstruira osnovni vizuelni stil Torch City-a, izlažući svet sa intenzivnim sukobom između krznenih životinja i mehaničke armije od njihovog izgleda do prirode.

Pokretana Unreal Engine 4 sa fizički zasnovanim renderovanjem i izuzetno detaljnim teksturama, pružajući prelepu 3D vizuelnu izvedbu i podižući žanr na potpuno novi nivo.

Trenutna akcija, praktično besplatno!

Cijena igrice je €29,99, ali je trenutno akcija i snižena za 100% tj praktično besplatna! Tako da je možete preuzeti i dodati u vašu kolekciju (game library).

Ono šta je važno jeste da to uradite uradite do 01.08.2024 znači do prvog Avgusta!

Direktan link ka igri: https://store.epicgames.com/en-US/p/fist-forged-in-shadow-torch#FIST-Forged-In-Shadow-Torch