Ako ste strastveni ste igrač MMORPG naslova, ali nemate previše vremena za igranje, ova igra je savršena za povremeno igranje i uživanje u avanturama koje takav žanr igre moze da pruži. Radi se o igri po imenu Tarisland čiji je developer kompanija Tencent, a gameri širom svijeta je zovu kopija World of Warcrafta. Male su vjerovatnoće da se neki novi naslov može porediti sa igrom koja je decenijama već prisutna i okuplja milionski broj igrača,. Ono šta je zanimljivo jeste da se Tarisland pojavljuje u trenutku kada se najavljuje gašenje World of Wacraft servera u Kini.

O IGRI

Igra nudi bogato I raznoliko iskustvo gdje svaki in game karater ima jedinstvene vještine a raznolikost postaje još važnija kada se upuštate u avanture poput raid bosova i timskih misija. Pored borbenih vještina postoje i sporedne vještine kao što su pecanje, rudarenje i sl. koje su bitne za sami progres vašeg in game karaktera.

Uz veliki broj raid bosova, igra takođe nudi i “battle ground” gdje igrači mogu odmjeriti snage jedni protiv drugih u simulaciji bitke za teritoriju. Zanimljiva činjenica o igri jeste da će biti potpuno besplatna za igranje, ali će imati “pay to win” aspekata gdje će igrači imati opciju da utiču svojim novcem na sami progress njihovog in game karaktera. Takođe igra će imati crossplay i biće dostupna na IOS, Android i PC platformi. Globalni početak igre zakazan je za 21-vi Jun, a več sada je moguče odraditi pre-registraciju gdje vas očekuju i nagrade kroz referral system.